You are browsing from United States

Visit

tramousa.com
Or
Continue

Wie zijn wij

Al meer dan 30 jaar is de Tramo Group gespecialiseerd in de logistiek en het vervoer van meubilair en hoogwaardige woonaccessoires en is een partner van de grootste namen in de wereld van design.

De door Tramo verleende diensten beperken zich niet tot het gebied van de logistiek, maar reiken van de wereld van de contractlogistiek en de voorbereiding van grote evenementen tot het gepersonaliseerd beheer van de behoeften van de individuele particuliere klant.

Tramo is een onbetwiste marktleider en kan bogen op haar directe aanwezigheid in de belangrijkste Europese landen en op de belangrijkste intercontinentale knooppunten, met operationele dochterondernemingen en een netwerk van geselecteerde partners die hoge kwaliteit dienstverlening garanderen over de hele aanvoerketen.

Onze hoogopgeleide gespecialiseerde medewerkers met internationale ervaring zijn een garantie voor de grootste deskundigheid in alle fasen van het proces.

Een grote vloot van voertuigen doorkruist voortdurend heel Europa met de directe distributie van groupage diensten, terwijl het goed georganiseerde maritieme en luchtverkeer de Italiaanse en Europese markten en de markten van de VS, Canada, Azië plus de opkomende landen dichter bij elkaar brengen.

De perfecte combinatie van vervoermiddelen, innovatieve technologieën, een passie voor wat mooi is en zeer bekwame en professionele medewerkers zorgen voor de hoge kwaliteit van het verrichte werk, met respect voor de Klanten en voor de waarde van de behandelde goederen.

Tramo schenkt van ouds veel aandacht aan de kwestie van duurzaamheid en heeft een reeks van deugdzame gedragingen ingevoerd die gericht zijn op het minimaliseren van de ecologische gevolgen van haar activiteiten.