You are browsing from United States

Visit

tramousa.com
Or
Continue

Large contract

De Afdeling Opbouw en Contracten van Tramo wijdt zich aan de uitvoering van complexe “bedrijfsklare” projecten voor zowel particuliere als openbare opdrachtgevers.

Ons bevoegde bedrijfsteam biedt logistieke en operationele hulp aan projecten op verschillende bedrijfsgebieden: Gastenontvangst (hotels, residenties), Handelsbedrijven (winkels, restaurants, winkelcentra), Bedrijven (banken, kantoren, agentschappen) en Jaarbeurzen.

Onze belangrijkste partners zijn de fabrikanten van meubilair en toebehoor, architectenbureaus, designers en professionals uit de industrie.

Tramo zorgt voor een optimaal beheer van de projecten waar ook ter wereld, dankzij de expertise van onze projectmanagers met internationale opleiding en hoogopgeleide en ervaren lokale medewerkers.

One contact for everything you need

Beschikbaarheid van magazijnen in de belangrijkste Europese landen en de wereld voor materiële opslag als vertrekpunt en steunpunt voor talrijke projecten

Assistentie van de referenten van Tramo voor de hele duur van het project met eventuele aanwezigheid ter plaatse

Gebruik van zeer gespecialiseerde teams van montagemedewerkers met jarenlange ervaring in het werk, zowel in Italië als in het buitenland

Coördinatie van de teams met andere op de werkplaats aanwezige operateurs

Beheer van de documenten die noodzakelijk zijn voor de vereiste arbeidshandelingen

Voorbereiding opbouw, montage of aanpassing van de structuren volgens het project van de opdrachtgever, en directe koppeling met de referenten ter plaatse voor de noodzakelijke procedures

Opstellen van verzoeken om toestemming voor betreden en/of tijdelijk bezetten van openbaar domein

Controle en gebruik van passende middelen met het oog op de benodigde volumes en de locatie (levering hefplatforms – kraanverhuur)

Coördinatie met de referenten op de locatie

Organisatie van het inzamelen en vervoer van het materiaal van de fabrikanten naar de geplande locatie

Controle en studie van het uit te voeren project met eventuele technische inspectie

Vertel ons over uw project

Compleet beheer voor publieke en private